среда, 5 февраля 2020 г.


Перемога у конкурсі

Отримувати нагороди завжди приємно. Перебуваючи на семінарі, отримав грамоту Департаменту освіти і науки ЗОДА за досягнуті успіхи в пошуково-дослідницькій роботі з юними краєзнавцями II (обласного) етапу Всеукраїнської конференції учнівської та студентської молоді «Моя Батьківщина – Україна». Разом з ученицею 10 класу Старостіною Маргаритою дослідили життєвий і творчий шлях нашого земляка-художника Олеся Семерні. Робота отримала високу оцінку ( I місце) на обласному конкурсі і була відправлена на Всеукраїнський конкурс. За попередніми даними там вона була оцінена призовим (III) місцем, тож чекаємо грамоту.


У відділі краєзнавства в подарунок отримав цікаві збірки (див. фото).


Був приємно вражений бібліотекою Центру туризму, дуже багато літератури, зокрема сучасної. Відчувається хороше фінансування. Для ілюстрації написаного подаю два фото.



З задоволенням відвідав нещодавно створений музей Центру. Працівники вклали в його створення, як кажуть «душу і серце». На світлинах побачив багато знайомих облич, на жаль, частина вже відійшли у інші світи. Світлини, представлені нижче, сподіваюсь дають уявлення про музей.





Вельми вдячний земляку – Білоусенку Олександру Федоровичу, депутату ВРУ першого скликання за чудовий подарунок, нову книгу, яку він щойно видав. Олександр Федорович мешкає неподалік Центру, тож прийшов з подарунком. Книга цікава як  історичне дослідження, прекрасно ілюстрована. Сподіваюсь, що вона буде у всіх шкільних бібліотеках. Можна лише побажати автору здоров’я і творчої наснаги - 7 лютого Олександр Федорович святкує День народження.






Комментариев нет:

Отправить комментарий