среда, 5 февраля 2020 г.


Взяв участь в роботі семінару

04 лютого 2020 року взяв участь в роботі обласного семінару «Особливості підготовки талановитих учнів до Всеукраїнського конкурсу-захисту робіт МАН», що проходив у приміщенні КЗ «Центр туризму ЗОР». У заході взяли учать більше 50 педагогічних працівників з районів, міст та об’єднаних територіальних громад Запорізької області які працюють у напрямках краєзнавства та науково-дослідницькій діяльності.

З вітальним словом до учасників семінару звернулась заступниця директора з навчально-виховної роботи КЗ «Центр туризму» ЗОР Савельєва Галина Григорівна.
Про систему заходів з талановитою молоддю та МАН у 2020 н.р., проблеми та здобутки попередніх років у науково-дослідницькій діяльності школярів розповіла завідувачка організаційно-масового відділу (з питань роботи з талановитою молоддю та МАН) КЗ «Центр туризму» ЗОР Олена Шелегеда.

Кандидат історичних наук, доцент кафедри джерелознавства, історіографії та спеціальних історичних дисциплін Запорізького національного університету, голова журі секції «Історичне краєзнавство» Сергій Білівненко розповів про роботу з архівними документами у краєзнавчих дослідженнях.

Особливостями написання робіт соціологічного напряму, співпрацею з освітніми закладами області поділилася Тетяна Бірюкова, декан факультету соціології та управління ЗНУ, доцент кафедри, кандидат філософських наук.
Про теоретичні та емпіричні аспекти в роботах з журналістики розповіла Вікторія Ковпак, доктор наук із соціальних комунікацій, професор кафедри теорії комунікацій, реклами і зв’язків із громадськістю Запорізького національного університету, голова журі секції «Журналістика».

Щодо особливостей підготовки учнів до публічного захисту науково-дослідницької роботи МАН виступила Олена Шелегеда завідувачка організаційно-масового відділу (з питань роботи з талановитою молоддю та МАН) КЗ «Центр туризму» ЗОР. Після завершення семінару були надані індивідуальні консультації з питань науково-дослідницької роботи.

         Учасники семінару отримали доступ до матеріалів, що допоможуть в   роботі з талановитими дітьми.

Комментариев нет:

Отправить комментарий