четверг, 19 ноября 2020 г.

 

Черговий успіх учениці.

На минулому тижні учениця 11 класу Старостіна Маргарита взяла участь у двох наукових конференціях, що відбувались в режимі онлайн.

В суботу 14 листопада відбулась Всеукраїнська краєзнавча конференція учнівської молоді, що проводив «Миколаївський обласний Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» Миколаївської обласної ради. На розгляд журі були надіслані тези роботи та відеоролик з виступом Маргарити в картинній галереї школи. Після перегляду всіх робіт на сторінці Фейсбуку «Миколаївського Центру…» учасники готували запитання до виступів своїх колег, які викладали у коментарях під роликами учасників. Під час захисту робіт до учасників ставились питання, що відбирало журі з числа тих, що виявились найцікавішими.


На жаль, у зв’язку з технічними проблемами ( у потрібний момент зник інтернет) не вдалось виступити «вживу» перед журі. І хоча ми розраховували на призове місце, змушені були обмежитись дипломом  учасника.

Натомість у четвер, 19 листопада вдалось «з лихвою поквитатись». Цього дня відбулась ХХXХ обласна краєзнавча конференція учнівської молоді
«Краєзнавчі нариси Запорізького краю»,
присвячена 250-річчю з часу заснування м. Запоріжжя. Ії організатором виступив КЗ «Центр туризму» ЗОР.

Маргарита представила на розгляд журі секції «Гуманітарне краєзнавство» свою доповідь «Наш земляк – відомий український художник». Перемога була переконливою. Було визначено три перших місця. Виступ і захист Маргарити були оцінені 84,2 балами, інші переможці набрали 73,5 і 69,7 балів. Детально з протоколами конференції можна ознайомитись на сайті КЗ "Центр туризму" ЗОР:

http://zoctkum.ucoz.ua/news/protokoli_oblasnoji_kraeznavchoji_konferenciji_uchnivskoji_molodi_kraeznavchi_narisi_zaporizkogo_kraju/2020-11-19-1633

Протягом чотирьох годин виступили 50 учнів та одна пошукова група, які представили на розгляд журі та учасників конференції 33 роботи в секціях: «Природниче краєзнавство» ( 11 робіт), «Гуманітарне краєзнавство» (18 робіт), «Місто за порогами» (4 роботи). Кожному учаснику ставились питання по роботі членами журі. Маргарита виступила впевнено і аргументовано відповіла на поставлені питання.


Попереду – нові конкурси, і нові перемоги, ми в цьому впевнені !

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий