четверг, 28 мая 2020 г.


Навчальний рік завершується.

Добігає до завершення навчальний рік. Підводяться підсумки не тільки навчальної діяльності учнів, а й науково-дослідницької. На цьому тижні надійшли приємні звістки зі столиці нашої держави.
Надійшли до школи Диплом  переможцю ХІІІ Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів та подяка науковому керівнику.



Підведено підсумки Всеукраїнського інтерактивного конкурсу МАН – Юніор. За його підсумками учениця 10 класу Старостіна Маргарита виборола ІІІ місце в номінації «Історія» і буде нагороджена Дипломом ІІІ ступеню.

У Всеукраїнському учнівському конкурсі наукових есе, що проводив «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
гідно виступила учениця 10 класу Синєок Вікторія. Темою її дослідження стало питання трудової міграції з України в ХХ столітті. Вікторії трішки не вистачило балів до призового місця, але робота буде опублікована в фаховому журналу КНЕУ. Учениця та її керівник отримали сертифікат і подяку.



Очікуємо на підсумки Другого загальноукраїнського конкурсу наукових робіт з історії серед учнів “ Історія мого краю – складова історії України”, в якому взяла участь учениця 10 класу Синєок Вікторія, сподіваємось на гарний результат.
З Синєок В. готуємо до подачі на конкурс дослідження з «зеленої енергетики».
Науково – дослідницька діяльність цікава і корисна, як для учнів так і для їх керівників. Учні, з якими я працював у цьому навчальному році і в наступному виявили бажання займатись дослідницькою роботою. Буду радий, якщо до них приєднаються і учні інших класів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий