среда, 30 декабря 2020 г.

 

З Новим роком !

Завершується 2020 рік, дуже непростий, який без сумніву увійде в історію. Адже людство зіткнулося з досі небаченою досі проблемою  - світовою пандемією.

Але шкільне життя не зупинилося. Протягом півріччя проводились конкурси, наукові конференції, тривала науково-пошукова робота з учнями. Ми отримали ряд запрошень для участі у Всеукраїнських конференціях, але у зв’язку з пандемією, конференції відбувалися лише у дистанційному онлайн форматі. Звичайно, шкода, що діти не змогли побувати у Києві, Миколаєві, Запоріжжі, куди нас запрошували, Але все ж ми отримали цінний досвід участі.

Останнього місяця перелік перемог учнів збільшився.

           Синєок Вікторія здобула перемогу в обласному конкурсі пошукових      робіт учнівської молоді «Героям слава!», присвячений подіям Євромайдану  та російсько-української війни  (в рамках Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді "Українська революція: 100 років надії і боротьби".

Екологічний проєкт учениці 9 класу Лякішевої Софії  «Створення Національного природного парку – веління часу» був оцінений ІІ місцем під час проведення обласного екологічного форуму «Заповідні краєвиди Запорізького краю».

         Чекаємо на результати обласного конкурсу учнівських робіт «Мій погляд на енергозбереження» та обласного фотоконкурсу «Моя країна – Україна». Як і завжди, сподіваємось на гарний результат.

Всіх читачів блогу вітаю з Новим роком !



 


Комментариев нет:

Отправить комментарий